top of page
blanketmanbeachcropped.jpg

GI TILBAKE

Konsekvensene av nedstengningen under viruspandemien har vært alvorlige i Sør-Afrika. Når vi nå gir deg tilgang til noen av kvalitetsproduktene fra vår del av verden, ønsker vi å gi noe tilbake til de fantastiske menneskene som bor her.

“Stories have to be told or they die, and when they die, we can't remember who we are or why we're here.” -- Sue Monk Kidd (Author)

basothoman.jpg

JONES SAFE HOUSE

Maqhama støtter Jones Safe House i Kommetjie, Sør-Afrika. Jones Safe House er en registrert organisasjon som tar i mot mishandlede barn og deres mødre. Grunnleggerne Donovan og Bernadette Jones tilbyr et trygt alternativ for de forlatte og forsømte. Her kan de få hjelp og vokse og blomstre. Når det er trygt blir de gjenforent med familiene sine og lokalsamfunnet.

Joneshouselogo.png

En prosentandel for hvert solgte Basotho Heritage Blanket internasjonalt blir donert til Sentebale, grunnlagt i 2006 av prins Harry fra den britiske kongefamilien og prins Seeiso fra Lesotho-kongefamilien. Sentebale betyr ”ikke glem meg" på sotho og hjelper de mest sårbare barna i Lesotho med å leve et godt og skapende liv. 

header_logo_phase4.4.png
manandchildren.jpg

SENTEBALE

harvestsoccerteam.jpg

HARVEST SOCCER ACADEMY

Harvest Soccer Academy ble startet i 2016 med hovedformålet å få barn fra townshippene til å bli involvert i fotball og utvikle dem til å bli profesjonelle fotballspillere. Mange barn i Sør-Afrika blir lett involvert i rus og kriminalitet, hovedsakelig fordi de ikke har andre produktive aktiviteter å være involvert i. Fotballakademiet rekrutterer også vanskeligstilte barn og foreldreløse barn som aldri har hatt muligheten til å spille fotball. Klubben har i dag 70 spillere. Maqhama Stories er stolte av å kunne støtte guttene!

Harvestsocceracademy.png
pin.jpg
bottom of page